© World Guide ®

 

© World Guide ®
Интересно
Открий България
Вдъхновяващ свят
Дестинации
Връзки



Интересно / Любопитно

21 Март 11, 14:26
От лукс към екстравагантност

Само на осем километра от летището на Дъблин, докъдето летят Air France, се намира един от най-привлекателните хотели в Ирландия. Clontarf Castle” е истински замък от 12 век, в който са вложени огромни средства, много въображение и феноменални количества лично отношение, за да могат гостите да се почувстват като истински монарси.

Според собствениците на това уникално осъвременено късче история, стаите и апартаментите в хотела варират от луксозни до направо екстравагантни - интериорите омагьосват и добавят нови измерения към сетивните ви усещания. Меки материи, изящни дърворезби, приглушена светлина и едва доловими аромати ще ви обгърнат докато се унасяте в сън в някое от леглата с балдахин.

Fahrenheit Grill”, ресторантът на хотела, ви предлага бягство от ежедневието. Специалитетите са сушено телешко и прясна риба, а богатата селекция от вина допълва всяко ястие. Атмосферата на отминалите времена пък е уловена в Рицарския Бар - мястото, където можете да утолите жаждата си за истинско ирландско уиски. А за ранобудните е Indigo Lounge” - спокойствие, възхитително кафе и сладкиш са едно прекрасно начало на деня, или пък следобеден ритуал .

В “Clontarf Castle” ви предлагат и опции за прекарване на свободното време - освен наличните фитнес, СПА център и басейн, на рецепцията винаги ще ви помогнат в организирането на шопинг тур из най-добрите магазини в Дъблин, обиколка из историческите забележителности на града, или пък ден, изпълнен с адреналина на конните състезания на някой от близките хиподруми.

Уникалната атмосфера на “Clontarf Castle” привлича гости с изявен вкус към лукса и удобството. Малко са тези хотели, които карат всеки гост да почувства как миналото си взаимодейства хармонично със съвремието.


3.3789