© World Guide ®

 

© World Guide ®
Интересно
Открий България
Вдъхновяващ свят
Дестинации
Връзки



Интересно / Новинки

21 Март 11, 14:30
Aeroflot взе приз за най-добър фирмен сайт на 2010

AeroflotУебсайтът на Aeroflot бе определен за най-добър фирмен сайт на 2010 година. Тази година класацията се проведе за четвърти път. Някои от най-големите руски корпорации взеха участие в надпреварата (Руските държавни железници, Сбербанк, Газпром Нефт и др.).

Класирането беше направено въз основа на следните критерии: удобство на интерфейса и лесен достъп до информацията, подреденост, дизайн на сайта, качество, адекватност и достоверност на информационното съдържание и т.н.

Експертна група определи печелившия сайт като висококачествен канал за комуникация, насочен към различни групи хора.

След получаването на приза Витали Савелиев, директор на руския превозвач, гордо заяви: “Като високотехнологична компания, Aeroflot разчита на внедряването на информационните технологии като инструмент за подобряване качеството на услугите и икономическата ефективност.”

Първата награда в конкурса “Най-добър фирмен сайт на 2010 година” се дължи преди всичко на здравата работата на IT отдела на компанията, който за изключително кратко време направи полезен за потребителите сайт. Популярността му се е увеличила 4 пъти в сравнение със същият период на миналата година. Посетителите дават най-висока оценка на дизайна, създаден с помощта на най-новите технологии.

Преди по малко от година, по време на събрание на Националния комитет отностно внедряване нови технологии в транспорта, Витали Савелиев представи IT програмите на авиокомпанията на руския президент, Димитри Медведев, като също така демонстрира начинът на работа и функциите на новия сайт: интерфейс на много чужди езици, отделни секции за кооперативни клиенти и притежатели на бонус карти, удобна система за онлайн резервации, опция за онлай чек-ин и т.н.


3.566