© World Guide ®

 

© World Guide ®
Интересно
Открий България
Вдъхновяващ свят
Дестинации
Връзки



Интересно / Дестинации

21 Март 11, 21:50
Индивидуални екскурзии Дубай Сити



Индивидуални екскурзии Дубай Сити

Dreamland Aqua Park (еднодневен пропуск)
 

Аква парк “Dreamland” е уникален водно-тематичен парк, състоящ се от 250,000 метра зелени площи и водни пързалки насред пустинята. Той е един от най-големите аквапаркове в региона.

Цена на екскурзия -  от 65,00 лв 

 

 

Разходка с “Големия автобус” – 24 часов билет

Ваучерите могат да бъдат разменени за билети на спирките на всеки „Голям автобус”. За да разберете местоположението на най-близката до вашия хотел спирка, моля наберете тел. 04-3407709

24-часовият билет за „Големия автобус” предлага уникално преживяване на борда на традиционен двуетажен автобус. От извисяващия се под формата на платноходка хотел Бурж Ал Араб до екзотичните пазари на златото и подправките, обиколката с Големия двуетажен автобус е най-добрия начин да разгледате спиращите дъха гледки и забележителности на Дубай.

Обиколката:

24-часов билет. Един билет, два маршрута. Разгледайте Дубай както никога досега на борда на „Големия автобус”, господарят на всички превозни средства, предлагащ обиколки на забележителностите. Характерният двуетажен автобус предлага гъвкаво обслужване тип hop-on/ hop-off из целия град.

Червеният маршрут предлага пълна обиколка на града, а синия – плажна обиколка. „Големият автобус” дава възможност да се насладите на пълна и незабравима екскурзия по забележителностите на града. Той ще ви отведе от най-престижните места като Бурж Ал Араб до най-традиционните като екзотичните пазари на златото и подправките. С цел подобряване на приятното изживяване автобусът предлага на своите гости голям набор от допълнителни занимания като пешеходна обиколка (предлага се от октомври до април) и разходка с традиционна лодка Доу без допълнително заплащане.

Обиколката предлага слушалки с коментар и възможност за избор от 8 езика (английски, арабски, руски, немски, френски, италиански, персийски, хинди).

Разходка включва:

Градска обиколка и плажна обиколка с климатизиран автобус. Записани коментари с възможност за избор от 8 езика. Неограничено прекачване на 21 спирки. Разходка с арабска лодка доу (четири пъти дневно – 11:30 ч, 13:30 ч., 15:30 ч. и 17:30 ч.). Ежедневна пешеходна обиколка от октомври до април (11:00 ч. и 15:30 ч.). Входен билет в Музея Дубай, Wafi Welcome Card (до 20% отстъпки в избрани аутлети), входен билет в Sheikh Saeed Al Maktoum's House. Безплатна охладена, бутилирана вода.

 

Моля, обърнете внимание:

Ваучерите могат да бъдат разменени за билети на спирките на всеки „Голям автобус”. За да разберете местоположението на най-близката до вашия хотел спирка, моля наберете тел. 04-3407709.

 

Основни изходни пунктове:

Маршрут на градската обиколка (червен) - Wafi Creek Walk, Creek Walk, дубайската крепост и музея на Дубай, Стария сук, Sheikh Saeed Al Maktoum's House/ Heritage Village, Златния сук, станция Deira Abra, центъра на Дейра, Burjuman centre, Karama.

Маршрут на плажната обиколка (син) – центъра на Дейра, Wafi, джамията Джумейра, плажния парк Джумейра, обществения плаж на Джумейра, Atlantis, Mall of Emirates, Dubai Mall, Бурж Дубай и Emirates Towers.

 

Продължителност – 24 часа

Цена на екскурзия -  от 122,00 лв 

 

Абу Даби Сити Тур 

Насладете се на посещението на ултра модерната столица на ОАЕ със спирка за снимки при Двореца на Ал Хъсън.

Насладете се на обиколка из ултра модерния град, разположен в Обединените Арабски Емиратства с фотопауза при двореца Al Husn.

Обиколката започва в Дубай, преминавайки през пристанището Jebel Ali и продължава с двучасово пътуване през пустинния пейзаж, осеян с акациеви дървета. Първата спирка ще бъде в занаятчийски център или старо селище. Пътуването продължава с посещение на двореца Al Husn (разглежда се само отвън). Построен е през 1793. Дворецът принадлежи на дядото на Sheikh Zayed, бивш президент на ОАЕ.

Абу Даби е столицата на ОАЕ и обхваща 87% от цялата им територия. Много от поразителните примери на модерната архитектура показват интригуваща интерпретация на ислямската тематика. Блестящи небостъргачи, вили и дворци редом със сините води на Залива и крайбрежните острови следват маршрута на екскурзията.

Използвайте възможността да пазарувате или обядвате в търговския център на пристанището преди да се отправите обратно към Дубай.

Транспортът се извършва с климатизирано превозно средство, английско говорящ шофьор – гид, включени входни такси за занаятчийския център, безалкохолни напитки и минерална вода.

 

Продължителност – 8 часа.

Цена на екскурзия -  от 101,00 лв 

 

 

Al Ain Сити Тур

Обиколката ви отвежда до най-зелените части на Емирствата - Al Ain, още познат като “Градът градина”, разположен на 120 км от Дубай. Районът разполага с изобилие от стопанства за зеленчуци и сезонни дървета. Разходката преминава покрай Hili City, известен със своите зелени градини и пазара за камили, който е най-големият в ОАЕ и продължава до музея на Al Ain,  разположен непосредствено до старата крепост, преди да се отправим към красивия район на Jebel Hafeet. След обяд обиколката продължава през търговската част преди връщането в Дубай

Пътува се с климатизирано превозно средство, английско говорящ шофьор – гид, входни такси за музея Al Ain, безалкохолни напитки и минерална вода.

 

Продължителност – 8 часа.

Цена на екскурзия -  от 101,00 лв 

 

A New Dawn 

Насладете се на златната мина на визуалната екстравагантност, показваща лицето на модерен Дубай с посещение на чудесата Палмата Джумейра, Бурж Ал Араб и Бурж Халифа.

Тази обиколка ще ви покаже едни от най-добрите образци на модерната архитектура в света.

Пътуването започва на място в близост до Бурж Ал Араб, от където имате възможност да направите прекрасни снимки на първия в света седем звезден хотел.

Следващата спирка от обиколката е при Палмата Джумейра – изкуствен остров под формата на палмово дърво. Пътувайки през едно от самопровъзгласилите се чудеса на света можете да разгледате отблизо бутиковите хотели, вили, жилищни сгради и търговски обекти. Пътуването продължава към новата марина, канал издълбан по бреговата линия на Персийския залив.

Това е прекрасно място да развиете вашите фотографски умения. В информационния център на Дубай ще се запознаете с динамично реализиращите се нови проекти.

Замислен като най-големият център за отдих, туризъм и забавления, проектът има за цел да катализира позицията на Дубай като международен център за семеен туризъм.

Следващата спирка в обиколката е Souq Al Bahar, разположен в Стария град в близост до Бурж Халифа – най-високата сграда в света. Като традиционно арабски пазар, този сук предлага широка гама от магазини и възможности за хранене.

Имате възможност за направите прекрасни снимки на извисяващия се в небето Бурж Халифа. Разхождайки се покрай Dubai mall можете да направите още снимки на Бурж Халифа и да посетите традиционния златен сук в модерен търговски център.

Транспортът се извършва с климатизирано превозно средство, английско говорящ шофьор – гид, безалкохолни напитки и минерална вода.

 

Продължителност – 4 часа 30 мин.

Цена на екскурзия -  от 87,00 лв 

 

 

“Aquaventure”, еднодневен пропуск

Усетете тръпката от най-големия и най-вълнуващ воден парк в Близкия изток.

 

Цена на екскурзия -  от 122,00 лв 

 

 

Пустинно сафари

Не пропускайте възможността да прекарате вълшебна вечер в пустинята. Насладете се на пътуване сред пясъчните дюни последвано от вечеря с барбекю и забавления на живо. 

Този тур предлага тръпката на увеселително влакче сред пясъчните дюни. Спираме при най-високата дюна, за да наблюдаваме красивия залез – добра възможност за незабравими снимки, така че не забравяйте фотоапаратите!

Пътуването продължава през бедуински лагер разположен в сърцето на пустинята. На разположение ще имате безалкохолни напитки, вода, чай или кафе

След като пристигнете можете да изберете различни занимания – езда на камила сред дюните, пушене на наргиле или рисунка с къна на ръцете. Докато отпочивате в осеяната с удобни възглавници палатка, барбекюто ще се приготвя под огряното от звезди небе. За да остане вечерта наистина незабравимо преживяване, ориенталска танцьорка ще танцува под звуците на арабска музика.

Транспортът се извършва с кола 4WD, пътуване из пясъчните дюни, езда на камила, рисуване с къна, ориенталско шоу и вечеря с барбекю, с включени безалкохолни напитки и минерална вода.

На ислямските и национални празници по време на тура не се сервира алкохол и не се предлагат забавления на живо. Вашето посрещане от хотела може да бъде с разлика до половин час от времето, посочено във ваучера. За да получите точния час на вашия трансфер от хотела, моля наберете тел. 971-4-3367727 един час предварително в работно време от 09:00 ч. до 18:00 ч. и 971-50-6446741 извън работно време.

 

Обиколката се изпълнява с климатизирани превозни средства.

Не е подходяща за деца под 3 години.

 

Продължителност – 6 часа.

Цена на екскурзия -  от 108,00 лв 

 

 

Вечеря – круиз на лодка Доу

Насладете се на разходка с лодка на лунна светлина на борда на традиционна лодка Доу с включена вечеря шведска маса.

 Насладете се на романтична вечеря на лунна светлина под звуците на арабска музика на борда на традиционна лодка-Доу. Плавайки надолу по Пролива крик можете да се насладите на Dubai City от различен ъгъл, в който се преплита традиционното с модерното. Разгледайте старата великолепна архитектура на Дубай наред с резиденцията на Шейх Саид и старо селище, напомнящи за отлитащото време.

По време на разходката се сервира международна шведска маса включваща морска храна, различни видове месо на грил, сезонни зеленчуци и десерти. За Вашите незабравими моменти ще се погрижи илюзионист.

Турът включва:

Транспортиране с климатизирано транспортно средство до кея, двучасова разходка с лодка-Доу, вечеря тип шведска маса с включени безалкохолни напитки, чай, кафе, минерална вода и връщане до хотела.

 

Продължителност – 3 часа и 30 мин.

Цена на екскурзия -  от 90,00 лв 

 

 

Dibba Tour in Amazing Musandam

Турът Dibba ще Ви настрои към вълнуващи приключения както по вода, така и на сушата. Невероятната природа ще Ви провокира да прекарате деня си изпълнен с различни забавления.

 

Продължителност – 11 часа.

Цена на екскурзия -  от 212,00 лв 

 

Шоу с делфини и тюлени - DOLPHIN & SEAL SHOW 

Шоуто е прекрасен начин хора от всякакви възрасти  да се забавляват и същевременно да научат нещо. Невероятно преживяване с най-обичаните животни.

 

Продължителност – 45 мин.

Цена на екскурзия -  от 56,00 лв 

 

Сити Тур Дубай

Разгледайте града на търговците, с посещение на Музея Дубай и известните пазари на златото и подправките.

Обиколката ни отвежда към някои от най-красивите забележителности на Дубай, включително прекрасната джамия Джумейра построена през 1979 година и проектирана в стила на джамията Фатими в Египет. Разгледайте обществения плаж Джумейра и Бурж Ал Араб – най-луксозният и висок хотел в света. Пътуването продължава през двореца на Шейх Мохамед, после се насладете на кратка почивка при пролива, за да разгледате невероятната архитектура на кулите на Дейра. Следва посещение на изумителния подземен музей на Дубай, който се помещава в крепостта Ал Фахиди. Тя е построена през 1800 от морски скали и гипс с цел опазване на града.

Пътуването продължава през многоцветния пазар за текстил. Спираме при пазара, където ще бъдете изумени от количеството и качеството на златните бижута.

Транспортиране с климатизирано превозно средство, английско говорящ шофьор – гид, входни такси за музея на Дубай, безалкохолни напитки и минерална вода.

Продължителност – 4 часа.

Цена на екскурзия -  от 51,00 лв 

 

Луксозен круиз в Дубай на Bateaux Dubai

Насладете се на незабравим вечерен круиз на борда на “ Bateaux Dubai” – луксозният плавателен съд, плаващ по Дубай Крик с вечеря а-ла-карт и класическа музика, пускана от DJ.

 

Продължителност – 2 часа 30 мин.

Цена на екскурзия -  от 184,00 лв 

 

 

Тур по Източното крайбрежие

Вълнуваща екскурзия през пустинята, със спирка при португалския форт (от преди 300 години), както и най-старата джамия в ОАЕ.

 

Продължителност – 8 часа.

Цена на екскурзия -  от 101,00 лв 

 

 

Вечерен круиз на луксозна лодка Доу

Насладете се на романтичен круиз на борда на най-голямата в света дървена лодка – доу със петзвездна вечеря на шведска маса и разнообразие от забавления.

 

Продължителност – 8 часа.

Цена на екскурзия -  от 101,00 лв 

 

Мега Комбо – Градски тур и Пустинно сафари

Разгледайте градът на търговците с посещение на Музея Дубай и известния пазар на златото и подправките, последвани от възможността да прекарате вълшебна вечер в пустинята.

 

Продължителност – 10 часа.

Цена на екскурзия -  от 150,00 лв 

 

 

Троен пакет – Градски тур, пустинно сафари и разходка с лодка-доу

Този троен пакет Ви дава възможност да спестите време и пари. Разгледайте града, насладете се на пустинно сафари и прекарайте вълшебна вечер под небето на круиз с включена вечеря на лодка-доу.

 

Продължителност – 13 часа 30 мин.

Цена на екскурзия -  от 211,00 лв 

 

 

Ски на пясъка и  езда на камили

Усетете тръпката от последната мания в Дубай – карането на ски по пясъка, последвано от езда на камила.

Изкачете се на върха на някоя висока дюна и се спуснете със ски до долу. Усетете адреналина!

Освен ски спускането този тур предлага възможност да пояздите камила преди да се върнете обратно в Дубай 

Транспортиране с климатизирано превозно средство, безалкохолни напитки и вода.

 

Продължителност – 3 часа.

Цена на екскурзия -  от 95,00 лв 

 

 

Sharjah - Ajman City Tour

Насладете се на културна и историческа обиколка с посещение на едни от най-известните забележителности - Cultural Square, King Faisal Mosque, както и музея Ajman.

Емирствата на Шаржа се намират на 20 минути от Дубай. Пътуването започва от Площада на културата, където може да се види Американския университет в Шаржа, който е единствен по рода си в Залива. Обиколката продължава към пленителния музей Ajman, който се помещава в старинна крепост и дава интересен поглед върху местния начин на живот в периода преди промените настъпили с добива на нефт. Популярен сред местните жители е Majahrah souq, запленяващ със своите мозайки и златния купол. В 150-годишната къща Al Naboodah House можете да разгледате истинско селище и кафене, където да се насладите на традиционен ментов чай.

Обиколката преминава през величествената джамия King Faisal Mosque, символа на ОАЕ Федерация - Pearl Monument и великолепния Blue Souk, където ще откриете повече от 600 магазина, предлагащи килими, злато, сребро, антики, парфюми, дрехи и много други стоки.

Транспортът се извършва с климатизирано превозно средство, английско говорящ шофьор – гид, включени входни такси за музея Ajman, Al Naboodah House, безалкохолни напитки и минерална вода.

 

Продължителност: 4 часа

Цена на екскурзия от 54,00 лв

 

Воден парк Wild Wadi (еднодневна карта) - Дубай Сити

 

 

По всяко време има на разположение професионални спасители, тоалетни, шкафчета за багаж, съблекални и кърпи. Шкафчетата и кърпите се заплащат – 25.00 UAE за шкафче и 20.00 UAE за кърпа. Те се заплащат на влизане в парка. Внасянето на храни и напитки, закупени извън парка е забранено. От съображения за сигурност не трябва да се внасят стъклени материали. В парка се предлагат храни и напитки. Моля разменете вашия ваучер на гишето за билети, разположено на входа на парка.

 

Паркът Wild Wadi е най-големия воден парк в света, предлагащ различни пързалки, които ще ви изпълнят с вълнение и адреналин.

 

Усетете невероятното приключение в най-модерния воден парк. Основни атракции в парка са: 'Master Blasters' – ракета, която ще ви издигне на 15 метра от земята; 'Flow Riders' – предлага уникално преживяване със сърф; 'Wave Pool' – с вълни от 1,5 метра до 4 различни конфигурации; 'Lazy River' – релаксиращ прилив на вода с дължина 485 метра и ширина 4 метра; 'Ring Ride' и 'Tunnel of Doom'  - по-бързи и дълги от всички влакчета от този тип. С “Jumeirah Sceirah” можете да изпитате чувство на безтегловност при скорост от 60 до 80 км в час. На входа на парка е разположен 'Fossil Rock', който постоянно се пълни с вода до 63,000 литра, за да се създаде “порой”. 'Flood River' е с капацитет от 100,000 литра вода, съзадващи вълни с височина над 2 метра и резки бързей.

 

Цена на билета: от 104,00 лв и включва входни такси и посещение на всички атракции в парка.

  

*Цените се потвърждават при конкретна резервация


3.9774